top of page

Spoznajte výhody multifunkčných spotrebičov. Buďte efektívny!

Medzi prvé multifunkčné prístroje, ktoré azda pozná každá gazdinka, patrí multifunkčný kuchynský robot. Prečo sú multifunkčné prístroje také obľúbené a aké majú spoločné výhody?

  1. kombinujú niekoľko jednoúčelových spotrebičov do jedného spoločného

  2. šetria miestom

  3. šetria peniaze

  4. zvyšujú efektivitu a produktivitu

Kombináciou niekoľkých zariadení alebo kombináciou pracovných nadstavcov na jednom stroji získate výhodu spracovávať rôzne druhy surovín na jednom mieste/jednom stroji. Nemusíte tak na každú činnosť kupovať sólo stroj, ktorý niečo stojí a zaberá miesto, aj keď ho zrovna nepoužívate. Kúpou jedného multifunkčného prístroja vždy ušetríte v porovnaní s kúpou niekoľkých jednoúčelových strojov dohromady. Základom je spoločná motorická, varná alebo chladiaca jednotka s elektronikou. Jednoúčelové stroje nahrádzajú vymeniteľné pracovné nadstavce alebo integrované funkcie.

Medzi najpoužívanejšie varné multifunkčné spotrebiče patria multifunkčné panvice, kotle s miešadlom, šokery a samozrejme konvektomaty.

Pri týchto spotrebičoch ide predovšetkým o vysoký výkon na malej ploche. Vďaka multifunkčným spotrebičom tak ŠETRÍTE drahocenné MIESTO v kuchyni a tým aj nemalé NÁKLADY NA VZDUCHOTECHNIKU!

Buďte efektívny!

Spoločnou výhodou multifunkčných spotrebičov je efektivita v ich využívaní a ÚSPORA ČASU pri varných procesoch. Tým sa dosahuje vyššia PRODUKTIVITA na menšej pracovnej ploche. V neposlednom rade sa pri výrobe týchto spotrebičov šetrí aj životné prostredie.

Využívajte moderné integrované funkcie:

  • nočné varenie / pečenie pre maximálne využitie stroja bez nutnosti dozoru obsluhy

  • nízkoteplotné varenie / pečenie pre maximálne úspory hmotnosti potravín a zachovanie živín

  • varenie v tlaku pre maximálnu časovú úsporu u vybraných modelov

  • programové funkcie bez nutnosti obsluhy personálom. Stačí jeden klik.

  • majte veci pod kontrolou 24/7 vďaka integrovanému pripojeniu na Wifi/internet

  • netrápte sa záznamom HACCP. Všetko prebieha automaticky so záznamom do pamäti stroja.

  • doprajte si komfort pri varení. Ergonomická výška, motorové sklápanie, ľahká údržba.

  • zabudnite na neustálu kontrolu. Stroj Vás sám upozorní na skončenie cyklu alebo nutnosť vloženia tej ktorej potraviny.

  • šetrite energiou. Zapnite si iba časť, ktorú potrebujete alebo varte na znížený príkon.

Všetky tieto funkcie vám zvyšujú efektivitu a produktivitu. Dávajú vám náskok pred konkurenciou a šetria vám náklady. Prvotná vyššia vstupná investícia sa Vám pri využití moderných funkcií vráti po veľmi krátkom čase. Buďte efektívny a získajte tak náskok pred ostatnými a viac času pre seba!


6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page